UNO Argentino: Tradicionalno na najvećem tržištu

Iako je reč o zemlji na, što bi se reklo, drugom kraju sveta, „UNO Argentino“, privredno društvo poslovnog sistema UNO, već godinama prisutno je na argentinskom tržištu otkupa činčila. S ozbiljnim planovima za budućnost daljeg prisustva u ovoj geografski udaljenoj zemlji. Inače, vazdušna razdaljina između naše i argentinske prestonice iznosi preko 11,8 hiljada kilometara!!!

Argentina je velika zemlja, 28 puta veća od Srbije. Prostire se pravcem sever-jug, zbog čega ima vrlo raznoliku klimu, od tropske do polarne, u Patagoniji, blizu Antarktika.

Argentina je podeljena na 24 provincije, a najveći gradovi i ekonomsko-administrativni centri su, pored prestonice Buenos Airesa, i Rosario, La Plata, Tukuman, Santa Fe…buenosaires
Iako ne spada u najuređenije zemlje, poput zapadnoevropskih, propisi za poslovanje stranaca u ovoj zemlji vrlo su rigorozni. Preduzeće mora biti registrovano u njihovoj zemlji („UNO Argentino“, Buenos Aires), a predstavnik strane kompanije mora biti argentinski državljanin.
Tako i poslovi otkupa moraju biti usklađeni sa svim zakonskim procedurama, kao i obavezujuće poštovanje najstrožih standarda.

 

Ostavite odgovor