Sistem privrednih društava UNO, sa privrednim društvima čija su sedišta u zemlji i inostranstvu, poziva zainteresovane ambiciozne, agilne i ljude koji zaposlenje doživljavaju kao istinski izazov i priliku za stalno usavršavanje, da nam se jave.

Apliciranje se vrši slanjem popunjenog priloženog upitnika. Pored popunjenog upitnika, potrebno je poslati i svoj CV na nekom od obrazaca dostupnih putem interneta, a poželjni su i propratno i motivaciono pismo, sertifikati o sticanju dodatnih znanja i veština putem neformalnog obrazovanja i ostalih oblika edukacije, kao i eventualno pismo preporuke od ranijih poslodavaca ili vođa projekata u kojem je kandidat učestvovao.

Prednost imaju kadrovi koji se dobro služe engleskim, po mogućnosti, i još nekim stranim jezikom, imaju visok nivo znanja iz informatičkih veština, kao i interes ili iskustvo na komercijalnim i poslovima internet i marketinga putem društvenih mreža. Prethodno radno iskustvo nije obavezno, a u obzir dolaze kandidati najrazličitijih stručno-obrazovnih profila i znanja.

Opšti podaci
Profil aplikanta
Stavovi prema profesionalnom angažmanu
Please wait...

Obavezujemo se na visok nivo zaštite podataka o ličnosti, koje ćemo pohraniti u našu HR bazu, s namerom da zainteresovane angažujemo kao stalne ili povremene saradnike.

Naglašavamo da je reč o kandidaturi za poslovni angažman i u smislu standardnog zaposlenja, ali i spoljnih online saradnika putem virtuelnih kancelarija ili rada od kuće.

( u skladu s odredbama predviđenim Zakonom o radu iz jula 2014. godine.)

Molimo zainteresovane da obrasce s upitnikom, kao i ostale dokumente, popunjavaju sa što manje fraza uobičajenih za internet uputstva za razgovor, te da daju tačne i istinite podatke o svojim stručnim znanjima i poslovnim veštinama, jer će one biti proveravane u direktnom kontaktu.

Nepotpune i neozbiljne prijave neće se ni uzimati u razmatranje.

Poseban poziv upućujemo ljudima koji su specijalisti iz najrazličitijih oblasti: ekologije, veterine, medicine, kao i tehničkih ili društvenih nauka da nam se jave i iznesu svoja stručna mišljenja kao i lične stavove o ovoj ili sličnim ili graničnim delatnostima, što čitaocima može biti zanimljivo, u formi komentara, blogova i slično.

Ovo se odnosi i na ljude koji nemaju afirmativan stav prema delatnosti gajenja krznašica, pa, prema tome, ni farmerskom gajenju činčila, uz ogradu da zadržavamo pravo da ne objavljujemo uvredljive i vulgarne kao ni komentare koji vređaju religijska, nacionalna, rasna i druga opredeljenja i prava zaštićena ustavnim poretkom.

Autore najuspešnijih i najčitanijih tekstova posebno ćemo nagraditi i uspostaviti oblike trajnije saradnje, uz obostranu saglasnost i želje.