„Trampovke“ u krznu činčile

Dok svet s dužnom pažnjom prati kampanje za nominacije američkih predsedničkih kandidata, od kojih će jedan od početka iduće godine postati, barem zvanično, najmoćnija ličnost planete, hajde da to sve posmatramo s malo vedrije strane.

images (1)

Malo manje navijački, malo više „navrtanjem vode na našu vodenicu“.

Šta je, iz naše vizure, ovde upečatljivo?

Pa, na primer to da Tramp voli  žene slovenskog porekla (naročito zanosnog izgleda), a da one vole krzno, posebno ono najlepše- činčilino.

Ivana, inače, prva gospođa Tramp, rođena je kao Maria Zelničkova, i bila je reprezentativka tadašnje Čehoslovačke u skijanju.

Imaju troje dece, dva sina i kćerku Ivanku, koja je oca nedavno obradovala i osmim unučetom.

Ona aktivno pomaže u očevoj kampanji za republikansku nominaciju. A od majke je,očigledno, pored zanosnog izgleda, nasledila i dobar i glamurozan ukus.

No, tu priči nije kraj.

marla Mejpls

Nakon najkraćeg braka, sa Amerikankom Marlom Mejpls, (da li što ima manje glamurozan ukus za krzno, ili zbog nekog drugog „aduta u ruci“), tek, Donald Tramp je pre jedanaest godina i treći put stao na ludi kamen. Njegova izabranica ovoga puta bila je slovenačka manekenka i model Melanija Knavs.

Ni aktuelna g-đa Tramp, niti njene prethodnice, kao pripadnice visoke glase, ne prezaju da se u javnosti pojave ogrnute krznom, i to najskupocenijim, poput činčilinog.

Glamur i  visoka moda oduvek su išli ruku pod ruku sa najbogatijima, slavnima i moćnima.

Uostalom, Amerima nikada ni na pamet palo nije da gase proizvodnju krzna.

65237475_melania_trump_donald_reutersIako puštaju PETA aktiviste da nesmetano blebeću unaokolo i vrbuju poznate, naročito već poprilično islužene i ugasle zvezde i zvezdice.

To su rezervisali za Evropljane, a naročito za zemlje ex –Yu. Tu se odavno najjeftinije pazare promoteri i lobisti. Skoro, pa džabe (im bilo)!!!

Jer, uskoro bi se moglo pokazati da je to bila još jedna u nizu-promašenih investicija!

ivanka trampimages

Ostavite odgovor