Ovce su za šišanje

ovca se skrivala

Vegani su fanatični ratnici najmračnijeg globalizma

Naravno, većina njih ni ne shvata kojim ciljevima služe

Ukidanjem zabrane, možda spasemo i po neku zabludelu vegansku ovčicu

Borba za ukidanje zabrane gajenja krznašica je priča čiji dometi daleko prevazilaze okvire farmi u kojima se te krznašice gaje.

Reč je o tome da je kampanja za uvođenje tih zabrana, suštinski, početak realizacije jednog mnogo šireg projekta čiji bi konačni cilj bio nestanak svih farmi i potpuni prestanak iskorištavanja životinja u bilo koje svrhe.

Svejedno da li je reč o domaćim gajenim ili divljim, lovljenim.

Ili, o plodovima mora.

Ali, i zabrana upotrebe meda kojeg, čovek, navodno, otima od životinja, sasvim nezasluženo, smatraju promoteri veganstva.

Zabrana iskorišćavanja životinja ne više samo za ishranu, već i zabrana proizvoda od vune, svile, dlake ili perja. Kao i nakita od bisera ili korala, na primer.

Kao i zabrana testiranja bilo kojih proizvoda na životinjama. Čak i lekova. Po cenu da se nikada ne pronađu.

Za testiranje lekova na ljudima se ne bune, međutim.pudla

Kao i što tvrde da otimamo i mleko od teleta- setimo se, pre par nedelja smo pisali o polemici novopečene veganke sa domaće estrade o tome kad krava daje mleko, kada ima tele ili i inače?!

Kao što smatraju da je šišanje ovaca takođe njihovo zlostavljanje!!!

Dočim, frizeraji za pse cvetaju!

To nije zlostavljanje, a?!

Odabiraju se falični i fanatični

falicni

To što o životinjama znaju jako malo otkriva pravu prirodu ovog pokreta. Koja se može sažeti u najkraćem u neoborivu činjenicu da su njima životinje samo repromaterijal da bi se kačili na kojekavke projekte i tako povlačili sredstva, i bukvalno, ni za šta!

U stvari, nije da neko tako olako baca novac. Jer, veganstvo je upregnuto u nešto još šire i zloslutnije. Nešto što se sve češće krsti i kao new age mafija, iliti, mafija novog doba.

https://vidovdan.org/aktuelno/danilo-rajic-nju-ejdz-mafija/

Gde vegani, kako se lepo ovde objašnjava, stoje na čelu globalističke kolone u nameri da sve izvrnu naopačke. Iz razloga koje većini vegana niti su jasni, niti o njima uopšte i razmišljaju.

Osim radi novca i golog interesa materijalne prirode, vegani se vrbuju iz redova ljudi koji su socijalno inferiorni, da ne kažemo- neshvaćeni od okoline.

Barem se njima tako čini.

Po onoj: ako velika većina ne misli kao JA, onda s tom većinom nešto nije u redu?!

Pri tome, preuzimajući palicu promotera veganstva, oni vremenom zaista i poveruju da su odabrana elita i da glupa masa ne može da shvati veličinu njihovog dela. Zbog čega su ushićeni ako ih „obični ljudi“ i mrze. Naprosto, uživaju u tome.

Doduše, nisu vegani unutar sebe baš sasvim složni. Nešto zbog grabeži za fondovima koji su uvek nedovoljni za njihovu alavost, a nešto zbog potrebe da se neki među njima izdvoje dodatno, kao „najbolji među najboljima“.

E, ti su najopasniji, jer su, osim materijalnog, uvrteli sebi u glavu da imaju nekakvu misiju. A njihova priroda, sasvim fanatična i slepa za svaku različitost, spremna je na sve. Uostalom, ništa nije slučajno. Oni su baš zato i odabrani što su takvi. Neko ih je dobro prethodno profilisao.

Oni pokreću kampanje u javnosti, a mediji koje finansiraju im daju publicitet. Naravno, u ovoj fazi se predstavljaju kao žrtve, pogađate, diskriminacije.

Evo jedne baš takve priče:

http://www.b92.net/bbc/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=03&nav_id=1477214

Veganska spirala zločina

Niko se, verujem, nije uopšte iznenadio što ovaj čin trećemilinijumske projektovane tragedije opet počinje na Ostrvu, u V. Britaniji. Odakle je, sa milenijumskom bubom, stigla i prva zabrana gajenja krznašica.

Dakle, krug koji se tu ne zatvara, već prerasta u užasnu spiralu projektovanog zločina koji se zove- deopulacija ljudske vrste.

U prevodu, mnogo vas je, bre, ljudi, moraćemo mnogo da vas brojčano smanjimo!

ovca

Pošto u društvenim i istorijskim tokovima svaka akcija ima nužno i reakciju, to se, naravno, neće dogoditi, barem ne u potpunosti i kako je zamišljeno.

Što se budu više širili, to će rasti i broj onih koji će biti spremni i sposobni da ih osujete u toj paklenoj nakani.

Zato mi, srpski odgajivači krznašica, možemo biti ponosni što se godinama hrabro borimo protiv njih, ma kako to polje bilo malo ili ograničeno.

Uostalom, da se ne lažemo, vegana je ovde daleko manje nego nas.

Nakon njihovog poraza s ukidanjem zabrane, ostaće samo u tragovima.

Što će biti još jedan naš uspeh.

Jer, spasićemo barem nekoliko njih.

Od celih dvadeset, koliko ih ukupno ovde ima.

Možda i trideset, skoro, pa celih.

Ostavite odgovor