Miodrag Stanković

Miodrag StankovicMiodrag Stanković, osnivač i vlasnik sistema privrednih društava UNO za otkup i distribuciju proizvoda za krznarsku industriju.

Rođen je 1955. godine u Valjevu. Diplomirao 1980. godine na PTF u Čačku, po obrazovanju je mašinski inženjer. Oženjen je, otac dva odrasla sina.

Karijeru započeo u nekadašnjem valjevskom gigantu namenske industrije „Krušik“.   U preduzetničke vode se otisnuo pre više od četvrt veka, najpre u maloprodaji, ali i u industriji ambalaže i grafičkom dizajnu.

Jedan je od pionira gajenja činčila na ovim prostorima, a i danas poseduje jednu od prvih i najvećih farmi u zemlji. Vodeći je poznavalac tehnologije farmerskog gajenja.

Poslovnu filozofiju temelji na istrajnosti, upornosti i stalnom usavršavanju kroz ovladavanje novim saznanjima i poslovnim veštinama. Posebno podržava primenu tehničko-tehnoloških inovacija, naročito hi-tech, u svim aspektima poslovanja.

Voli dobru i istinsku konkurenciju i poslovnu pobedu.

Nemanja Stanković

Nemanja StankovicNemanja Stanković, generalni menadžer kompanije. Rođen je u Valjevu, 1983. godine, gde se i školovao. Godine 2010. diplomirao je na Visokoj poslovnoj školi u Čačku, na smeru za poslovni menadžment. Još uvek je neoženjen.

Rastao je i profesionalno se razvijao zajedno sa firmom svojih roditelja, u kojoj je i zvanično zaposlen odmah nakon sticanja punoletstva, prešavši sve instance, od izvršioca, do generalnog menadžera i vlasnika nekih od privrednih društava poslovnog sistema UNO.

Glavni je kreator i nosilac koncepta kontinuiranog tehnološkog i virtuelnog razvoja kompanije. Iznimno drži do stalnog napredovanja i usavršavanja poslovnog tima kroz najrazličitije metode permanentne edukacije zaposlenih u kojima rado i sam nadirektnije učestvuje.

Tečno govori engleski jezik, a dobro se služi i češkim i španskim.

Voli poslovne izazove i konkurentsku moć realnog globalnog tržišta na kome slovi za jednog od najboljih poznavalaca procene krzna činčile.

 

Nataša Manojlović

Natasa ManojlovicNataša Manojlović, rođena 1984. godine u Valjevu, gde je i završila gimnaziju. Akademsko obrazovanje stiče na beogradskom Filološkom fakultetu, na Katedri za iberijske studije, španski jezik i književnost hispanskih naroda.

Tečno govori engleski i španski jezik, a veoma dobro vlada finesama pravilnog govornog i pisanog maternjeg jezika.

Prva radna iskustva stiče u ulozi profesora i to u privatnim školama. Naročito korisnim smatra iskustva stečena u volonterskom radu, kroz projekte u nevladinom sektoru.

Iako lingvista po obrazovanju i vokaciji, ima širok dijapazon interesovanja, posebno iz poslovnih veština.

Poslovnu filozofiju bazira na timskom radu i svakodnevnom ličnom usavršavanju. Smatra da je akcija osnovni pokretač svakog uspeha, pa, prema tome, i poslovnog.

U kompaniji trenutno zauzima poziciju prodajnog menadžera.

Petra Chuda

Petra ChudaPetra Chuda, rođena 1989. godine u Jihlavi, Češka. Diplomirala na Masarikovom univerzitetu u Brnu, na Prirodno-matematičkom fakultetu, Odsek za fizičku antropologiju. Studentsku praksu obavljala i na Univerzitetu u Firenci, u Italiji. Prva radna iskustva sticala u Velikoj Britaniji.

Inostrana iskustva smatra naročito važnim i korisnim. Smatra da kontakti i upoznavanje kultura drugih naroda uče ljude većoj toleranciji, kao i boljoj komunikaciji, što je veoma korisno u poslovanju.

Čitanje i vožnja bicikla koje upražnjava u slobodno vreme pomažu joj da održi dobar balans između mentalnog i fizičkog.

U preduzeću Nelemi Co, Brtnice, Češka radi na mestu prodajnog menadžera.