20. Januar, 2020, 06:27:03 posle podne
127 poruka - 55 tema - 137 članova

Autor Tema: Premije za kooperante UNO-pojašnjenja i detalji  (Pročitano 62994 puta)

Snjezana

 • Jr. Member
 • **
 • Poruke: 56
  • Pogledaj profil
Premije za kooperante UNO-pojašnjenja i detalji
« poslato: 01. April, 2014, 09:56:15 posle podne »
UNO podseća sve svoje kooperante, koji su sklopili ugovor za tekuću sezonu otkupa 2013/14.godine, da se ugovorna sezona završava 30.juna o.g., te da je u interesu svakog kooperanta da ispuni ugovorom preuzete obaveze.
Da bi se ostvarilo pravo na premiju, potrebno je ispuniti neki od navedenih uslova:
1. Premija od 5% isplatiće se kooperantima koji predaju broj ugovorenih životinja, sa tolerancijom od 20% ispod ili iznad količine navedene u ugovoru;
2. Dodatnih 4% procenta premije ostvariće kooperanti koji su od druge ugovorne strane, UNO,d.o.o., u navedenom periodu preuzeli 1 kg peska po ugovorenoj, odnosno, predatoj  životinji;
3. Kooperanti se premiraju i sa dodatnih 2 % za svaku godinu prethodno ispunjenih kooperantskih ugovora, a najviše sa dodatnih 6% za tri ili više uzastopno realizovanih kooperantskih ugovora.
Dakle, kooperant koji je predao ugovoreni broj životinja (uz pomenutu toleranciju), preuzeo ugovorene količine peska, te realizovao tri ili više uzastopnih ugovora, biće premiran sa celih  15 % u odnosu na ostvarenu vrednost otkupa u tekućoj otkupnoj sezoni.
UNO, d.o.o. će premije isplatiti najkasnije do 30.avgusta 2014. godine, kako se ugovorom i obavezao.

UNO,d.o.o.
Služba za odnose s javnošću

nada

 • Newbie
 • *
 • Poruke: 3
  • Pogledaj profil
Odg: Premije za kooperante UNO-pojašnjenja i detalji
« Odgovor #1 poslato: 02. April, 2014, 08:24:02 pre podne »
Pozdrav svima,
interesuje me koliko procenata ja stvarno dobijam od obecanih 15%.
Kod drugih otkupljivaca moram da odvojim i za ljude koji mi otkupljuju zivotinje neki deo.
Da li je to slucaj i sa vama.

Snjezana

 • Jr. Member
 • **
 • Poruke: 56
  • Pogledaj profil
Odg: Premije za kooperante UNO-pojašnjenja i detalji
« Odgovor #2 poslato: 02. April, 2014, 09:44:23 pre podne »
Poštovani kolega,
Ukoliko ste kooperant UNO, vi ste u direktnom kooperantskom aranžmanu, bez posrednika, a time i oslobođeni troškova tipa posredničkih provizija. Dakle, Vaša premija iznosi celih 15 %, naravno, ukoliko ste ispunili prethodne ugovorene obaveze u pogledu broja isporučenih životinja u odnosu na ugovorene (uz toleranciju 20 % u plusu ili minusu), preuzeli ugovorenu količinu peska i realizujete najmanje treći uzastopni kooperantski ugovor sa otkupljivačem UNO.
Pošto za realizovani broj predatih životinja dobijete 5% + 4% za preuzeti pesak, na svaku godinu kooperacije dobijate dodatnih 2 %, a najviše ukupno 6% po osnovu trajnije kooperacije.
Da, na kraju, ponovo naglasim: UNO je direktan otkupljivač i naši kooperanti ne plaćaju nikakvu posredničku proviziju.

OSTALE KOMPARATIVNE PREDNOSTI KOOPERACIJE S UNO,d.o.o.
Pored ove pogodnosti, smatramo da posedujemo i druge konkurentske prednosti, kako u pogledu atraktivnih otkupnih cena, tako i naročito, iznimno kratkih rokova plaćanja otkupljenih životinja. Iako se ugovorom obavezuje na krajnji rok od 30 dana, svaki naš iskreni kooperant će vam reći da su ti rokovi više nego dvostruko kraći, a ponekad i svega par dana nakon otkupa.
Uz to, odmah nakon uplate, bićete SMS porukom obavešteni o tome, da ne biste morali da odlazite u banku, pošto one ne daju usluge obaveštavanja o promeni stanja na namenskim računima.