Budućnost po meri neistomišljenika ili Taman posla da nas takvi podržavaju!

Ako ste se makar u trenu zapitali jeste li neki grozni ubica i zlostavljač životinja, preneti tekst će pomoći da se uverite da ste na pravoj strani

Kad vas godinama sluđuju novim i novim pričama na temu tzv. političke korektnosti, može da se desi da se čak i ljudi sa najstabilnijim mentalnim sklopom zapitaju, makar i na momenat, da li je s njima sve u redu? Je li ih, može biti, pregazilo vreme? Ili, najčešće, s neskrivenim užasom i rezignacijom očajnički konstatuju da je đavo, izgleda, konačno došao po svoje?

download

Preuzeto sa: http://bit.ly/2jFeLuY

Za ljude vaspitane na tradicionalnim vrednostima, kakvih je, srećom, većina građana ove naše napaćene zemlje, definitivno i doživotno, razne, još koliko juče, potpune nenormalnosti, niti mogu niti žele da prihvate kao današnje i buduće normalnosti.

Ponekad se teško boriti s pravom najezdom nameta nekih novih „normalnosti“. Možda je jedan od najboljih načina kao u ovom tekstu, kroz vrhunsku ironiju, cinizam i sarkazam.

Zato vašoj pažnji toplo preporučujemo tekst po naslovom „Ja, borkinja“ koji govori o idealu sveta onih koji se, uz sve ostale nakaradnosti, zalažu i za ukidanje delatnosti gajenja krznašica. 

Ostavite odgovor